• Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

  • Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

Lindskey Racing inleder samarbete med KTM

Lindksey Racing har under säsongen 2012 utvecklat sin verksamhet som givit mersmak för ett fortsatt engagemang.

Efter en del funderingar beslöt sig Lars Lindh, racing teamets grundare och teamchef för att ta nästa steg i sin satsning.

Robert Grindberg, endurocoach och grundare av GRiTraining har varit en del av årets satsning i form av utveckling av förarens körtekniska och mentala förmåga i träning och tävlingsmiljö.

Ett vidare samarbete mellan Lars och Robert innebär att sistnämnde går in i teamet som heltidsanställd coach och koordinator för att finna nya vägar i förarnas utveckling.

Bettina Strömwall, Sport Scienist och fyskoordinator, har under åretet utvecklat förarna inom områdena fysiskträning och kost. Det samarbete fortgår med vidare utveckling under kommande säsong.

Det nya i konceptet är att ett nära samarbete knyts med huvudpartnern KTM Scandinavia.

KTM ser värdet i denna typ att satsning som fokuserar sig på förarens förmåga till utveckling inom områderna, fysik, kost, mentalt samt körteknik och fart utveckling.

Det stora värdet är att göra det tillsammans i grupp för att peppa varandra och ta vara på erfarenheter. Teamet är helt övertygad om att det är ett vinnande koncept för Svensk Enduros utveckling och framtida nationella och internationella framgår.

 Läs gärna mer om KTM pressrealese på www.mynewsdesk.com.