• Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

  • Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

Stenhårt i SM 2

    
Succén upprepar sig dag 2 för teamets förare. Linus Karlsson tar in ytterligare och kliver idag för första gången upp på pallen i SM2 genom sin fantastiska 3e plats. Inte nog med det så putsar han sitt rekord och blir 8a i SEC och kliver dä...rmed upp på 3e platsen i SM tabellen. Säger grattis till Linus för placeringarna i helgen och till sin födelsedag som han fick fira på bästa sätt idag.

Jonas Karlsson spottar upp sig rejält och har en hård fight om klassegern i SM 2 under dagen med Fredrik Johansson. Det blir historiskt idag då Fredrik håller undan fint och vinner sin första deltävling i SM 2 klassen och därmed är han uppe på delad 2a plats i SM tabellen tillsammans med Jonas.

Första SM guldet är bärgat redan idag trots att det återstår en deltävling och Lindskey Racing säger stort grattis till Lars Löfgren, Guld i SM 2.

Martin Larsson har under en längre period haft det lite tungt att hitta rätt i sin åkning men idag verkade det lossna rejält redan på morgonen. En jämn körning under dagen leder till en kanonfin 5e plats i SM 2 och en strålande 11e plats i SEC.

Måste också säga stort grattis till våra förare som ingick i 2013 års Lindskey Racing.

Tommy Sjöström vinner sin första deltävling som senior i SM3 idag.
Rasmus Stenbacks har under säsongen gått från klarhet till klarhet och idag kliver han upp på pallen i JSM 2 genom en fin 3e plats.
Henrik Lindholm kör väldigt inspirerat tävling efter tävling och är jämnheten själv vilket belönas väl och han ligger på en fin 2a plats i SM 3 tabellen.
Niklas Gustafsson missade dom två inledande deltävlingar men har efter helgens två 3e platser klättrat upp till en fin 5e plats i SM1 tabellen.

 Resultat deltävling 6

SM tabellen