• Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

  • Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

Jonas Karlsson promotorar Enduro VM

 
Säsongen är igång och Lindskey Racing har klart med 5st förare i årets upplaga. Teamet kör vidare men inte som KTM Scandinavias officiella EnduroTeam. Men två av förarna från det stora teamet har också valt att vara med i Lindskey Racing. J...onas Karlsson varvlopp och E2 och Martin Larsson E2 är dessa och till dem har teamet även knutit Jens Hillgren E2 och Linus Karlsson E3 vilket innebär att tre av fjolårets förare är kvar. Förutom Martin Larsson som är ny i teamet kommer även John Nyström in i E3. Lasse Lindh driver sitt team vidare vilket känns helt fantastiskt och till sin hjälp har han flera samarbetspartner men närmast är det Mankan Österberg på MÖR och Bettina Strömwall Malinka som sköter fys och kostutvecklingen på förarna.

Igår lördag var det en stor Företagsmässa i Enköping där årets Svenska VM arrangör var inbjuden att presentera hela upplägget. Där var Göta MS ordförande Roger Ahlén tillsammans med Jonas Karlsson och promotade årets höjdpunkt med Enduro VM 2014 Enköping. Det händer hela tiden något här i Enköping och lokaltidningen Ena Håbo Tidning har en VM artikel serie och vi kan med glädje läsa allt som är på gång. Senaste nytt kom i helgens tidning med att stans krögare ordnar till sommarens torgfest samma helg som VM, det kommer att bli superhäftigt.

Jag själv har som ni vet tagit en timeout och känner fortfarande efter fyra månader att jag gjort ett klokt val. Är fortfarande i behov att ladda batterierna, skapa ett perspektiv i livet och glädjas åt mina Enduro minnen och upplevelser. Men jag kommer så gott jag kan skriva åt Lindskey Racing här på fb sidan och även hemsidan. Kommer inte kunna hålla samma frekvens som förra året men tillsvidare gör jag ett försök och så gott jag kan.

/Robban
Fina bilder ser vi från företagsgalan igår och kolla gärna länken här från