• Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

  • Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

Tommy Sjöström bäste svensk dag 2 i Tjeckien

Bra teamsnack på lördagkvällen med killarna som också tog sig ut till banan och kollade nya spår inför dag 2 visade sig tillsammans med mer racefokus att dom alla höjde sig ytterligare.
Det belönade sig med att Tommy Sjöström blev bäste svensk och fick härliga fighter om tredjeplatsen i JE2 som han tyvärr förlorade med minsta marginal. Tommy blev 5a endast 1.5 sek från tredjeplatsen. I den sammanlagda tabellen tappade han dock tredje och ligger nu fyra endast 2 poäng från bronsplats. Linus Karlsson i samma klass höjde sig väsentligt i körning och racefokus vilket ledde honom till en hedrande 10e plats för dagen och i totalen hittar vi honom på en 15e plats. I vår heta E2 klass körde Jens Hillgren betydligt säkrare den här dagen, prickade linjerna bättre och hade med sig tipsen från kvällen innan in i tävlingen. Han lyckas få en sjundeplats den här dagen också men körningen var betydligt bättre vilket också syns i totalen över alla klasser. Jonas Karlsson tappade placeringsmässigt två steg till en 8e efter att ha tappat bakbromsverkan under två prov, trots det så körde Jonas mycket bättre den här dagen och var endast 4sek efter Jens när dagen var klar. Jämnt så det förslår mellan dom båda. I sammanställningen finner vi nu glädjande Jonas på en 5e plats och Jens på en 9e.
Nu laddar vi om batterierna med träning inför nästa uppdrag som blir SM finalen i Uddevalla om några veckor samt att Jonas och Tommy även ska köra Ränneslättsloppet dagen efter finalen.

Bildgalleri

EM tabeller