• Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

  • Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

  • Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

En rapport om läget i teamet

 

1) Teamchefen Lasse Lindh (#536) är och premiär tävlar Redbull Romaniacs tillsammans med Anders Karlsson (#537). Igår kördes prologen och dom slutade på en hedrande 12e plats i Hobby team. Väntar med spänning att se dagens resultat.
Lasse blir därmed den tredje i teamet att köra den här upplevelse tävlingen. 2009 körde jag den själv ihop med Vanja Kollmann (6a i Hobbyteam) och 2010 körde Jonas Karlsson ihop med Niklas Gustafsson (2a Expert team).

2) Henrik Lindholm opererade förra tisdagen sin 12 år gamla höftskada. Henke är otroligt glad över att få det här gjort och kommer därmed självklart vara borta från racingen en tid och vi håller tummarna för att rehabträningen går så bra att vi åter får se honom i racingens centrum. Han rapporterar att det för tillfället känns bra och att det går framåt.

3) Jonas Karlsson och Tommy Sjöström kommer till Halmstad och årets SuperEnduro SM som genomförs i SVT:s SM vecka. Ska bli spännande att köra det här racet som i år blir det tredje på raken.

4) Efter det blir det direkt till Stångebroslaget och årets första klassiker race som för teamet sker på söndag. Här kommer alla att köra förutom Henke förstås och även Zander.

5) Zander Knutson har en tid haft stora besvär med senknarr i handleden som visserligen börjar bli lite bättre men jag vill inte riskera att det blir sämre inför höstens alla stora race, därför kör han inte på söndag.

Följ olika händelser på nätet:
Lasse Lindh http://www.redbullromaniacs.com

SuperEnduro www.svt.se samt resultat via www.lindskeyracing.se och www.endurosm.se

Stångebroslaget via http://stangebroslaget.wordpress.com/