• Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

  • Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

John segrare i USM 3

I helgen som gick var det USM i Åsätra och därmed tredje deltävlingen. Har som ni vet jobbat med John Ramström som kör i USM 3 klassen och även JSM 1, under vintern/våren med träningar. Nu var det dags att vara med på tävling och sedan tidigare var det planerat till den här hemmatävlingen.

Syftet var att vara med och coacha för att därigenom träna på olika mentala moment som har med tävling att göra.

Väldigt roligt att få uppdraget att vara med John och hans föräldrar Peter och Annette. Att dom släpper in en annan person i deras lilla team är starkt gjort.

Tillsammans kom vi överens om hur det här skulle kunna genomföras och när väl tävlingen drog igång så kändes det lugnt och tryggt med rollfördelningarna och även taktiken för John att hantera tävlingen.

Det som känns extra kul är att John kunde prestera sitt yttersta när det verkligen gällde, planen höll och när ett varv avverkats var John i ledningen, en ledning som han aldrig släppte vilket ledde honom till hans livs första seger i USM sammanhang.

Stort grattis till John och hans familj för en väl genomförd tävling och tack för att jag fick vara med och bidra med min del i detta.

John är i sammandraget efter tre deltävlingar på en andra plats.