• Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

  • Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

Tre dagarstour i Östergötland

Tre dagarstour i Östergötland ledde oss till Linköping på Kristehimmelfärdsdagen och anrika tävlingen Jordsprätten. Jonas Karlsson vann seniorklassen efter sekundstrid med Patrik Ståhl och totalt blev Jonas tvåa efter snabba hemmajunioren Linus Fasth.

 

I E2/3 junior tog vi hem pallplatserna med fina körningar av segraren Linus Karlsson som närmast hade fight med Zander Knutson som god tvåa och Rasmus Stenbacks fixade sista pallplatsen på ett förtjänstfullt sätt. I E1 junior fick vi tillslut klart att Robert Lindholm räckte till en fin femteplats.

 

Dagen efter kör vi ett samarbete med arrangörsklubben Linköpings MS där vi har en träningsdag på två av tävlingens prov, ett gräs och ett enduro. Det roliga i samarbetet var att vi hade hemmaklubbens Linus Fasth och Hampus Falkh med i träningen samt SMK Östgötas Tobias Häll.

 

Fredag kväll efter träningen reser vi till Kolmården och Teamets Linus Karlssons hemmaort där vi får chansen att tillsammans med Linus föräldrar Örjan och Lotta som står som värdar för en fantastiskt fin kväll med ett besök på Kolmårdens djurpark och en underbar grill middag.

 

På lördagen kör vi en härlig träning på en naturskön slottscrossbana hemma hos Anders Sydborgs paradis ute vi sköna Bråviken. Underbara tre dagar tillsammans i teamet gör gott för framtiden.

 

Tyvärr kunde inte Tommy Sjöström medverka då ha fick magsjuka dagarna innan och Henrik Lindholm var med som mentor för Pontus Högberg på VM i spanien. Jonas Karlsson var med på Kolmården och sen blev det SVEMO läger över helgen.