• Testdag på Uringe

    Flera moment i testerna från Betti

  • Testdag på Uringe

    Teamchefen Lasse justerar Johns fjädring

  • Testdag på Uringe

    Jens får instruktioner av Betti

Tre träningsdagar avklarade

 

Vi har haft tre bra träningsdagar där vi inledde första dagen med friåkning på ett superfint enduroområde endast 15 min från vår bas här hos Magnus och Outi Karlssons Ches Amis B&B. På eftermiddagen fick vi ett rejält mc pass uppe i bergen med två lokala åkare som guidade oss runt i 3,5 timme. Rolig och härlig mc åkning som alla gillade skarpt.

Dag 2 fortsatte vi i samma område med teknikträning. Förmiddagens bana innehåller rödjord, lite blandat hårt och mjukt, kupering samt kalkstenshällar (typ Gotland). Eftermiddagen körde vi vid en flodbädd och nötte stå/sitt position i en konbana.

Dag 3 igår var vi på en härligt fin VM crossbana Saint Thibry där vi körde fri träning på förmiddagen för att lära oss banan och komma in i alla hopp. Banan var väl avvägd och hade en längd på ca 2,5 min varvet. Eftermiddagen körde vi tre 10 min pass med högt tempo och med temat att jobba med känslan och harmonin i körningen.

På kvällen hade vi lite relax och firade även Jonas Karlsson som dagen till ära fyllde år.

Idag tisdag har vi en vilodag och grabbarna håller som bäst på med att ordna sina hojar och grejer så att vi är redo att ta oss an resterande fyra dagarna på vårat läger som slutar på lördag.

Gå gärna in på Magnus Karlssons hemsida, www.mxpress.se samt hans facebooksida mxpress.se för att se bilder från vår vistelse. Det går förstås att även se dessa bilder på vår egen facebooksida lindskeyracing.